KHAYRIN FARZANA, 5TEEN, LE's MGSS, LAID-BACK, CHILDISH, CRAZY AND IDIOT :)

♥Justin Bieber, Jared Leto, Taylor Swift, Katy Perry, Usher, Paramore, Greenday, Eminem, Muse, Maroon 5, The Click 5 && My Chemical Romance ♥

Saturday, January 1, 2011

♥♥2011♥♥

THE MOST FAVOURITE (: AWW AWWWWI DO LOVE YOU IN EVERY SINGLE TIME BABY (;
SHAHIRAHANIZZAL ILOVEYOU BIE (;
AMMAR RASHID BERSAMA LUTFI EIMAN

aww aww hahaha suka pulakk :p best lah today. sumpah best gila kot even ada smthing yg spoilt kan mood bie and saya haha. takpeee, chill tetap chill (; hmm okay, td sampai je nmpk bdk dua ekor tu(Ammar&Eiman) then shah dgn aku bt bt tak knl jalan terus hahaha. pastu pg lah meet dorg. aww my bie aku suruh dia pakai cap MLB tu and sweater purple dia mmg aww lah aku dgn dia. terpeluk peluk jalan sampai org pandang lain mcm bhahaha. and time tgh lepak padang shah ajak pg toilet padahal pg mcD -.-' haha. dah tu time otw ke padang berpeluk lg then ada org jerit "les les" bhahaha. si shah punya perasan kata, "mesti org kata muka lawa, tp lesbian" tergelak aku siakk hahahaha. ye shah aku faham maksud kau :DD haha gedik lah rin. hmm okay then lepak lah dengan Ammar, Eiman, Shah and Farah. pastu Farah dgn Ammar nak balik dah. aku pun blah pg teman shah beli kulbelok(coolblog) haha. dah tu lepak atas tiba tiba Afa dtg lepak dgn shah then si Eiman ni paksa paksa aku lepak tempat lain. gila ni hahaha. aku pun layankan je perangai budak ni hahaha. dah tu lepak je shah call tanya kat mana then pg kat shah cari cab untuk pulang. and salam lah Eiman and aku pun terussssss hahaha rahsiaaa saya, shah dan Eiman yg merasakan sendiri :D si shah bongok dlm cab perli perli babi! hahahaha. okay rinduuu :'( haha dah lah.
byeeeeeeeeeee!♥

1 comment:

  1. ASAL TULIS NAMA PENUH AKU NI ! MALU MEYH ;=/=

    ReplyDelete